Salman Khan aruncă nu vrea să audă de căsătorie, cu Iulia Vântur!

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de aproape un deceniu, însă, până acum, nu au ajuns în fața altarului. Și nici nu o vor face în viitor, pentru că niciunul dintre ei nu crede în căsătorie. Mai mult, actorul indian consideră mariajul drept “o instituție pe cale de moarte”.
Iulia Vântur este stabilită de aproximativ șase ani în India, acolo unde locuiește alături de iubitul ei, Salman Khan. Deși au o relație de peste un deceniu, cei doi nu au făcut pasul cel mare.
Recent, s-a aflat și motivul, cunoscutul actord indian fiind foarte tranșant când a fost întrebat de căsătorie.
“Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da”, a spus, cu convigere, Salman Khan.
“Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit”
La rândul ei, Iulia Vântur a declarat că nu căsătoria este importantă, ci faptul ca oamenii să se simtă bine unul lângă celălalt și să aibă o conexiune.
“Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare.
Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: îți dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită?
A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a spus Iulia Vântur, în timpul unui interviu pentru Bollywood Hungman.
Iulia Vântur își dorește un copil cu Salman Khan
Deși nu ia în calcul să se căsătorească, Iulia Vântur își dorește, din tot sufletul, să devină mămică. Speră să fie un părinte bun și să ofere o educație pe măsură copilului pe care ar urma să-l aibă cu Salman Khan.
“Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți.
Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, a mărturisit Iulia Vântur.