Salma Hayek, fără pic de machiaj! Cum a fost surprinsă celebra actriță de la Hollywood

Salma Hayek Pinault este o actriță, regizoare și producătoare de film de origine mexicană și americană. Pe aceasta o cunoaștem din telenovela Teresa (1989-1990), dar și din filme celebre de la Hollywood precum: Frida (2002), Like a Boss (2020), The Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021), House Of Gucci (2021) și alte multe titluri cinematografice.

Marți, celebra actriță a ieșit să se plimbe cele două animăluțe, un Bulldog francez și un Golden Retriever, alături de prietena sa Mía Maestro în Hampstead Heath, Londra. Aceasta a ieșit fără pic de machiaj. Ea este idolatrizată de către fanele ei și este clasată ca fiind una dintre cele mai frumoase artiste de la Hollywood, primind aprecieri constante.

Cum arată Salma Hayek fără machiaj
Salma, a fost în urmă cu trei săptămâni la Londra pentru premiile BAFTA.
Actrița în vârstă de 55 de ani a fost surprinsă tot la Londra, în Hampstead Heath. Aceasta s-a îmbrăcat în haine confortabile specifice unei plimbări relaxante. Aceasta a ales să poarte pantaloni de jogging de o nunață taupe și un hanorac alb pe care scria în limba engleză„Power Of Sound”, adică „Puterea sunetului, la care a adăugat un șal asortat pe umeri. Tot look-ul a fost bine conturat, în mod discret de niște cizme negre.

Vedeta House Of Gucci și-a aranjat părul brunet în două împletituri laterale, adăugând o bonetă de culoare bleumarin și o pereche de ochelari.

În imaginile în care a fost surprinsă are o atitudine relaxantă, savurând o cafea cu prietena ei, Mía Maestro în timp ce plimbă blănoșii familiei. Totuși este însoțită și de garda de corp. Bulldog-ul aparține fiicei ei de 14 ani, Valentina. Patrupezii au stat cuminți în portbagaj în timp ce așteptau ca Salma și Mia să își încheie întâlnirea.