S-au despărțit, dar au rămas prieteni. El este primul iubit al artistei Andra

Primul iubit al Andrei Măruță se numește Fabio Niță, iar relația lor s-a consumat cu mulți ani în urmă, pe când Andra avea 17 ani.

Timpul a trecut, dar cei doi au rămas în relații bune, mai ales că și Fabio este artist, și astfel au tot fost ocazii în care s-a revăzut cu Andra.

Fabio Niță și Andra au trăit o iubire adolescentină
Cei doi au fost împreună pe vremea în care Andra îl avea manager pe tatăl ei, Mihai Alexandru. S-au despărțit la un moment dat, dar pașii în viață au fost oarecum în aceeași direcție, pentru că și Fabio a urmat o carieră muzicală.

Pe conturile lui de socializare are mai multe poze cu Andra pe care spune că o apreciază foarte mult.

Fabio activează tot în domeniul artistic, dar spune că nici prin minte nu i-a trecut să colaboreze cu Andra pentru vreo piesă. El spune că nu se ridică la nivelul Andrei și că preferă să rămână la stadiul de prietenul și fanul ei.

M-ai întrebat de o colaborare muzicalaă cu Andra și îți pot spune sincer că nu mă ridic la așa un nivel, nu am o voce pentru vocea ei. Rămân prietenul și fanul ei mereu, a mai spus Fabio Niță.

Andra și Cătălin Măruță sărbătoresc curând 13 ani de căsnicie. Ei formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Au doi copii: Eva și David, și o viață frumoasă de familie pentru care fanii îi urmăresc și îi apreciază.