S-a stins din viață Raffaella Carra. Era considerată regina televiziunii italiene

A murit Raffaella Carra, regina televiziunii italiene. Vedeta s-a stins la vârsta de 78 de ani, după o lungă suferință cauzată de o boală nemiloasă. Raffaella Carra a avut o carieră lungă în televiziune, apărând pe micile ecrane până acum doi ani.

Raffaella Carra ajunsese și în România

Anunțul trist cu privire la decesul vedetei de televiziune a fost făcut de către familia sa care a confirmat că Raffaella s-a stins din viață luni, 5 iulie, la orele 16.20.

A fost o forţă de neoprit, care a urcat-o pe culmile star system-ului mondial, o voinţă de fier care nu a părăsit-o până în ultimul moment, astfel încât nimeni nu a ştiut cât de grea i-a fost suferinţa, au transmis membrii familiei sale.

Raffaella Carra a fost prima vedetă italiană a televiziunii alb-negru. A fost cântăreață, dansatoare, prezentatoare de televiziune și actriță italiană.Raffaella Carrà, născută Raffaella Roberta Pelloni, în Bologna, a luat lecții de dans încă din copilărie.

La vârsta de 8 ani, ea a părăsit Bologna pentru a studia la Academia Națională de Dans (Accademia Nazionale di Danza) în Roma. Cariera sa în film și-a început-o în anii 1950, jucând în rolul Graziellei în Tormento del passato (1952), unde a apărut cu numele său real.

Emisiuni TV: Pronto, Raffaella, Domenica in, Fantastico 12, Hola Raffaella, Carramba! Che sorpresa, Carramba! Che fortuna, Segreti e…bugie.

Raffaella a fost și jurat la Vocea Italiei în 2013, doi ani mai târziu, în paralel cu The Voice of Italy, a fost la cârma show-ului Forte, forte, forte, iar în 2019 a avut ultimul ei proiect A raccontare comincia tu.

Raffaella Carrà a avut o relație de 23 de ani cu coreograful Sergio Japino. El i-a fost alături în cea mai grea perioadă din viața ei. Trupul neînsuflețit al vedetei de televiziune va fi incinerat, după cum a fost dorința ei.