S-A Măritat Cu Un Soldat Care Avea Un Copil De Patru Ani. Ceremonia A Decurs Normal Până În Momentul În Care Copilul S-A Apropiat De Mireasa

Când tatăl lui s-a căsătorit pentru a doua oară, un băieţel a avut o reacţie memorabilă, ce a devenit virala pe internet.

Joshua Newville şi Emily Leehan, amândoi soldaţi în armata americană, s-au căsătorit în timp ce erau într-o permisie.

La ceremonie a fost prezent şi Gage, băieţelul de patru ani al lui Joshua.

Momentul solemn al jurămintelor a fost marcat de reacţia lui Gage, care a început să plângă şi a sărit în braţele mamei vitrege. Copilașul a rămas impresionat de discursul celei care urmează să-i fie mama.

„Îmi doresc ca tu să fii în siguranţă şi să te străduieşti din greu să fii o persoană bună”, au fost cuvintele miresei care l-au făcut pe micuţul Gage să izbucnească în lacrimi şi să o strângă în braţe cu putere.

„Sper că ştii că eşti un băieţel foarte special. M-ai ajutat să devin femeia care sunt astăzi şi chiar dacă nu ţi-am dat darul vieţii, cu siguranţă tu eşti darul pe care viaţa mi l-a dat.”

Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele pe care Emily a reuşit să le rostească, printre lacrimi, în timp ce soţul sau încerca să îl liniştească pe cel mic. Atât mirele, cât şi mireasa trebuie să revină la unitatea militară de care aparţin, aşa că nu vor avea luna de miere