S-a aflat! Tatăl lui Mihai Petre a murit din cauza unei boli crunte.

Mihai Petre este unul dintre cei mai apreciați dansatori din showbiz, însă puțini știu prin ce dramă a trecut concurentul de la Asia Express atunci când tatăl lui a murit.

Fostul jurat de la Pro TV și-a pierdut tatăl pe când acesta avea doar 53 de ani. Cu ceva timp în urmă, mama lui Mihai Petre a vorbit despre această tragedie din familia lor.

Tatăl lui Mihai Petre a murit din cauza unei boli crunte. Drama neştiută din viaţa concurentului de la Asia Express

Mihai Petre dansează încă din copilărie, însă în 2006 a devenit celebru, atunci când s-a alăturat juraților de la Dansez pentru tine.

Este unul dintre cei mai apreciați dansatori acum, însă nu a avut o viață ușoară.

Deși acum este fericit și are o familie frumoasă, Mihai Petre are o dramă de familie de care puțini știu. Fostul jurat de la Românii au talent și-a pierdut tatăl în urmă cu 16 ani din cauza unei boli necruțătoare.

Mai exact, tatăl lui Mihai Petre a fost răpus de cancer pulmonar în 2005. Acela a fost ultimul an în care Marian Petre și-a văzut fiul dansând.

„Noi am fost tot timpul o familie unită, ne-am înțeles din priviri. Iar pentru Marian, Mihai și Alina reprezentau totul. Boala asta necruțătoare care a luat milioane de oameni (n.r. cancerul) a căzut ca un trăsnet.

Îmi aduc aminte că am mers cu Marian pentru un consult de rutină, pentru ca în final doctorii să ne dea cumplita veste: cancer pulmonar.

Nu ne venea să credem! Parcă trăiam un coșmar. Din păcate, boala a evoluat galopant, iar în câteva luni s-a prăpădit”, a povestit Coca Petre, mama lui Mihai Petre, pentru wowbiz.ro, cu ceva timp în urmă.

Ce s-a întâmplat înainte ca Mihai Petre să-și piardă tatăl
Coca Petre își amintește perfect ziua în care și-a pierdut partenerul de viață și tatăl copiilor ei. Marian Petre era foarte fericit atunci când își vedea fiul pe ringul de dans.