S-a aflat! MARIA ILIOIU A AJUNS DIN NOU LA SPITAL, DUPĂ INFECȚIA CU COVID-19!

De aproape o săptămână, Maria Ilioiu a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2. În cazul fostei ispite, boala s-a manifestat destul

de violent, iar aceasta a ajuns la spital pentru a doua oară. Maria Ilioiu a fost revoltată de felul în care a fost tratată de cadrele medicale și a transmis un mesaj dur.

Deși simptomele bolii ar fi trebui să se amelioreze până acum, se pare că Maria Ilioiu se simte tot mai rău. Seara trecută, fosta ispită a

chemat din nou salvarea și a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe. Aici, a făcut câteva analize și o radiografie, iar rezultatul acestora s-a lăsat mult așteptat.

Vreme de câteva ore, fosta ispită a fost lăsată să aștepte analizele, fapt ce a enerva-o și a transmis un mesaj acid. Aceasta s-a arătat dezamăgită de cadrele medicale și de situația din spitale.

„Am fost tratată ca un câine, cred că și un câine are o demnitate mai mare cum am fost eu tratată aici la Primiri Urgențe pe scaunul aferent.

Aștept de peste 3 ore rezultatul analizelor ca să pot să plec acasă, nu mă bagă nimeni în seamă, nu mai e nimeni aici în jurul meu.

Nu sunt oameni, nu sunt doctori, frate, doar așa. Eu înțeleg că e aglomerat, dar e doar o hârtie. Vă bateți joc de răbdarea oamenilor”, a spus Maria Ilioiu pe Instagram.

Maria Ilioiu, infectată cu SARS-CoV-2
În urmă cu o săptămână, Maria Ilioiu, fosta ispită de la ”Insula Iubirii”, își anunța urmăritorii de pe rețelele de socializare de faptul că este infectată cu noul coronavirus. Mai mult decât atât, Maria Ilioiu mărturisea

faptul că are dureri groaznice, după ce s-a infectat, deși este vaccinată cu schema completă.

„Cu tot cu vaccin astăzi am făcut COVID. Am niște simptome foarte grave.

Mi-a fost prea rău să nu vin la spital. Tineți-mi pumnii ca să scap că nu mai pot de dureri. E groaznic”, a spus Maria Ilioiu pe Instagram. scrie cancan.ro