S-A AFLAT! Ludovic Orban vrea să candideze la preşedinţie. „Nu scot din calcul şi această perspectivă”

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat, sâmbătă, că ia în calcul să candideze la alegerile prezidenţiale din 2024.

Ludovic Orban susţine că ar vrea să fie reconfirmat la şefia PNL şi apoi se gândeşte să candideze la preşedinţie în 2024.

„Sigur că odată ce candidez la preşedinţia PNL nu scot din calcul şi această perspectivă”.

„Deocamdată PNL este principalul partid de guvernământ, suntem în parteneriat cu preşedintele României, care este încă cu ani buni de mandat. (…)

Obiectivul nostru principal este să asigurăm buna guvernare a României şi saltul economic, saltul în dezvoltare,

modernizarea, transformarea României într-un centru regional, într-un hub economic care cu adevărat să genereze perspective de creştere a calităţii vieţii şi a

veniturilor cetăţenilor români. Până la alegerile prezidenţiale mai este timp. Sigur că odată ce candidez la preşedinţia PNL nu scot din calcul şi această perspectivă”, a declarat Ludovic Orban, conform News.ro.

Reacţia liderului PNL vine în contextul în care a fost întrebat, sâmbătă, la Galaţi, dacă se vede candidatul PNL la Preşedinţia României.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, dă de înțeles că nu o să candideze la șefia PNL și își anunță susținerea pentru premierul Florin Cîțu. Numele lui Boc a fost vehiculat în bătălia din PNL ca un posibil contracandidat pentru Ludovic Orban, singurul care și-a anunțat până acum candidatura. „Eu nu sunt interesat de funcții: le-am avut pe toate”, a spus Emil Boc.