S-A Aflat! Decizia Radicală Luată De Cătălin Moroşanu, După Ce Sergiu Ciobotariu A Vândut Casa Unor Interlopi Şi S-A Mutat Înapoi În Ghetou..

Sergiu Ciobotariu a surprins toată România după ce a vândut casă primită gratis. Cătălin Moroşanu i-a sărit

în ajutor, anul trecut, când a aflat că locuia, alături de soţie şi de cei trei copii, într-un spaţiu de şase metri pătraţi.

Chiar dacă este neplăcut surprins de decizia lui Sergiu Ciobotariu de a vinde locuinţa unor interlopi, tânărul călăreţ pe care l-a ajutat să îşi ia o casă, Cătălin Moroşanu a luat o decizie fermă.

Sportivul susţine că va face în continuare gesturi de caritate şi va ajuta oameni care au nevoie de susţinere financiară.

“Dacă este o greșeală că ne-am implicat cu toții pentru a oferi o șansă la o viață mai bună? Cu siguranță, nu.

Suntem cu sufletul împăcat în fața lui Dumnezeu că am vrut să facem un bine. Totodată, este o învățătură de minte. Nu ne vom opri din fapte bune, dar vom merge pe premiza ‘dă-i omului un pește și va avea de mâncare o zi. Învață-l să pescuiască și va avea de mâncare toată viața.’

Vom începe campanii de conștientizare, educare și specializare pentru tineri proveniți din medii defavorizate

pentru ca aceștia să se integreze în societate“, au transmis cei din anturajul lui Cătălin Moroşanu.

Sergiu Ciobotariu îşi construieşte o casă
Potrivit BZI, Sergiu şi-a ridicat o mică locuinţă în locul în care trăia iniţial. Aceasta încă nu are acoperişul terminat,

iar condiţiile în care trăiesc cele cinci suflete sunt extrem de dificile. Casa de câţiva metri pătraţi nu are apă, lumină, sau gaz.

“Eu sunt la muncă acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vândut casa pe care am primit-o inițial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo.

Am dat-o cu aceeași sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro. Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, și mi-am ajutat și frații cu restul de bani.

Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu mă puteam descurca acolo unde eram inițial”, a dezvăluit Sergiu Ciobotariu pentru sursa citată.

Două dosare penale pentru tânărul ajutat de Cătălin Moroşanu
După ce s-a mutat în locuinţa primită de la luptătorul român, Sergiu a renunţat să se mai deplaseze călare pe cal. Şi-a cumpărat o maşină, cu toate că nu avea permis de conducere. Poliţiştii l-au prins în trafic şi i-au întocmit dosar penal.

“Călăreţul” Sergiu nu s-a oprit şi a fost oprit de Poliţie şi a doua oară. Acum, nu mai are drept de a se înscrie la şcoala de şoferi până în 2026. scrie as.ro