S-A AFLAT! Adevărul despre studiile lui Jador: “M-am mutat la alt liceu și acolo am început să învăț”

Despre Jador s-a speculat că nu știe să citească, zvonurile pornind de la faptul că Faimosul l-a rugat pe colegul lui, Culiță, să-i relateze mesajul primit de la familie, după un joc de comunicare.

Lucrurile nu stau însă deloc așa.

Jador a făcut parte din programul social ”Bani de liceu”
Toată lumea știe deja că Jador este absolvent de facultate, el terminând ”Economie și Afaceri Intenaționale” la Academia de Studii Economice din București. Ceea ce puțină lume știe este însă ce notă a obținut Jador la Bac, acolo unde a susținut și un examen de Limba și Literatura Română.

Jador a terminat liceul în anul 2013. El a urmat cursurile Grupului Școlar ”G.J. Cariciov” Parincea și a făcut parte dintr-un program social dedicat elevilor care provin din familii cu venituri modeste. El primea ajutor de la Stat în valoare de 180 de lei lunar, pentru că ventiul pe cap de familie

nu depășea 500 de lei, în cazul lui. La un moment dat, din cauza comportamentului său, a fost exmatriculat din liceu și a trebuit să se mute în altă parte.Aceea a fost l ecția de care Jador avea nevoie pentru a se pune cu burta pe carte.