Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 12-19 aprilie 2021. Vine o săptămână complicată

Mihai Voropchievici a citit runele pentru săptămâna 12-18 aprilie în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse. Urmează o săptămână destul de complicată pentru toate zodiile. Iată ce ți-au rezervat astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Rune Mihai Voropchievici 12-18 aprilie 2021
Berbec

Este a doua săptămână în care acești nativi umblă după dragoste, caută pasiune, noutate. Influența Lunii Noi în Berbec își face simțită prezența.

Taur

Taurul are pe cineva care se gândește intens la el și îi va trimite un cadou minunat. Deocamdată încă nu a ajuns în vacanță, dar acesta este un preambul.

Gemeni

Gemenii au nevoie de forță, putere și tărie în această săptămână. E o săptămână grea în sensul că e un amalgam în capul lor. Să îşi aleagă ceea ce au nevoie.

Rac

Racul este în situația de a găsi rezolvarea unor probleme care îl frământă de cam mult timp. Este foarte important să se sfătuiască cu cei din familie.

Leu

Leii se află în postura de a aștepta tot felul de mesaje sau telefoane. Trebuie să se pregătească pentru o mulțime de apeluri săptămâna viitoare.

Fecioară

Fecioara trebuie să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore. Nu vă fie teamă de acestea, atunci când vor apărea.