Rugaciunea grabnic-ajutatoare catre Maica Domnului pentru iesire din necazuri

Rugaciunea grabnic-ajutatoare catre Maica Domnului este o practica spirituala veche ce se bazeaza pe credinta in puterea Maicii Domnului de a ajuta si sprijini credinciosii in momentele de necaz si suferinta. Aceasta rugaciune poate fi un suport spiritual pentru cei care trec prin momente dificile si care au nevoie de putere si incurajare.

Cand simti ca nu intrevii solutia problemelor tale, cand nu te poti linisti, roaga-te catre Maica Domnului, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, ce mijloceste catre Bunul Dumnezeu, sa iti arate solutia si sa te ajute in depasirea necazului. Este important sa mergi la Biserica si sa te rogi in fata Icoanei Maicii Domnului, sa aprinzi o lumanare si sa iti deschizi inima in rugaciune catre Ea. Rugaciunea grabnic-ajutatoare catre Maica Domnului poate fi un sprijin in momentele de incertitudine si disperare.

Rugaciunea de recunoștință:
Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele. In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum. Te implor, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale.

Dupa ce ai terminat de rostit aceasta rugaciune pentru indeplinirea dorintelor, continua cu „Tatal nostru”, apoi cu rugaciunea „Bucura-te Marie, cea plina de Har, Domnul este cu Tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau care a nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfanta Marie, Maica de Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.” Rugaciunea catre Maica Domnului poate fi o sursa de sprijin si incredere pentru cei care trec prin momente dificile si care au nevoie de sustinere spirituala. Rugaciunea este o forma de comunicare directa cu Dumnezeu si cu Maica Domnului, oferind alinare si pace sufletului in momente de incertitudine si suferinta.