Rudel Obreja, condamnat în dosarul Gala Bute, vrea să fie eliberat! Bărbatul este bolnav în stare gravă

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, care ispăşeşte o condamnare la închisoare în dosarul Gala Bute, cere să fie eliberat. Bărbatul spune că este grav bolnav și trebuie să fie tratat de urgență în țară sau în afară, oriunde, dar nu în închisoare.
Rudel Obreja, mesaj șocant din închisoare
Rudel trebuie să-și ispășească pedeapsa în dosarul Gala Bute, dar se pare că acesta este disperat în aceste momente și își dorește să fie eliberat. În urma unul analize amănunțite la spitalul Floreasca, după ce a acuzat dureri mari, a aflat că suferă de cancer și numeroase metastaze.
Bărbatul a publicat un mesaj vocal pe rețelele de socializare, prin intermediul căruia și-a prezentat situația în care se află, dar și nedreptățile pe care le face statul român.
Rudel Obreja face un apel disperat către autorități și opinia publică Și le cere acestora să facă ceva pentru el, în condițiile în care este grav bolnav și nimănui nu-i pasă de starea lui.
Bărbatul este nemulțumit de faptul că nu primește tratamentul de care e nevoie, este păzit mereu, De și se află în spital și nu are condițiile necesare pentru a face o intervenție chirurgicală, necesar de recuperare și nici condiții umane de trai.
„Stau într-un salon de spital, aproape tot timpul cu perfuzii, care-mi atenuează durerile crunte; Sunt păzit de gardieni în salon, corp la corp , zi și noapte. Nu am telefon, doar 5 vizite PE LUNĂ ale soției, deci nu am capacitatea de mișcare pentru a începe tratament sau operație chirurgicală”, a scris bărbatul pe Facebook.
De asemenea, Rudel este nemulțumit de faptul că nu are acces la un telefon, iar familia îl poate vizita doar de cinci ori pe săptămână, la fel ca pe un deținut obișnuit .
Rudel Obreja primește miercuri verdictul
Rudel Obreja este citat miercuri, 20 iulie, la Tribunalul Ilfov, unde se va judeca cererea fostului președinte al Federaței Române de Box de întrerupere a executării pedepsei pe motive medicale. Acesta a trimis actele medicale către INML și așteaptă verdictul final, care ar trebui să ajungă în dimineața zilei de 20 Iulie.
Instanța a mai cerut INML să stabilească dacă Obreja are nevoie de tratament medical și dacă acesta se poate realiza în rețeaua medicală a Administrației Naționale a Penitenciarelor, sau într-un spital public. De altfel, tot INML decide dacă bărbatul mai poate ispăși sau nu pedeapsa în condițiile în care se află.