Roxana Nemeș s-a căsătorit! Ce ținută a ales vedeta pentru ziua cea mare

Roxana Nemeș s-a căsătorit! Fosta concurentă de la Survivor România și-a pus pirostiile! Roxana s-a căsătorit cu iubitul ei și este mai fericită ca niciodată.

Artista a spus marele DA în fața ofițerului de Stare Civilă. Iată primele imagini de la marele eveniment!

Roxana Nemeș s-a căsătorit! Ce ținută a ales vedeta pentru ziua cea mare

Roxana Nemeș s-a căsătorit! Se pare că mai multe vedete din România își vor aduce cu mare bucurie de această zi. Roxana Nemeș s-a căsătorit astăzi! Vedeta a spus DA în fața ofițerului de Stare Civilă. Blondina a devenit soție cu acte în regulă, aceasta căsătorindu-se civil cu alesul inimii sale.

Roxana a ales o ținută impecabilă pentru ziua cea mare. Fosta concurentă de la Survivor România a ales o rochie scurtă, albă, fără mâneci, care i-a scos în evidență formele bine tonifiate. Rochia era prevăzută cu o trenă amplă, un detaliu care a ieșit imediat în evidență.

Alături de ea și soțul ei au fost rudele și apropiații celor doi, fiind foarte fericiți pentru ei. ”Am ajuns la o împacare cu mine, sunt mai pe chill. Dupa atatia ani de munca, toate experiemtele te ajuta sa te regasesti, sa te impaci cu tine. Nu am facut nunta, nu am facut covid, m-am si vaccinat. M-am ferit, nu ma mai stresez. O sa fac nunta, astept evenimentele eu. O sa vina vara asta, cred, și nunta, dar nu ma stresez prea tare. Acum incerc sa ma readaptez, vreau sa fac si treaba, am nevoie si de o vacanta, dar sunt foarte incantata pentru tot, piesa o aveam pregatita dinainte sa plec in Dominicana”,declara Roxana Nemes.

Cine este soțul Roxanei Nemeș
Vedeta se iubește de mai mulți ani cu omul de afaceri Călin Hagima. Bărbatul a cerut-o în căsătorie, pe stradă, în mijlocul iernii, în fața unui magazin din centrul Bucureștiului. Roxana a văzut în acel moment un mesaj scris pe un panou publicitar dacă vrea să se căsătorească cu el. „Nimic nu e întâmplător. Şi acum am emoţii, deşi se împlineşte o lună de atunci. Toată lumea mă întreba când mă mărit, dar barza vine când vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viaţă, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul. Ne-am bucurat de moment şi suntem în extaz. Îl iubesc de mulţi ani, cumva e un pas important.Când Dumnezeu ne va da un copil, e important ca micuțul să aibă o familie”, spunea Roxana Nemeş la vremea respectivă.

După ce a fost eliminată de la Survivor România, iubitul său a așteptat-o la aeroport, cu flori și tort. În urmă cu ceva timp, blondina declara că și-ar dori ca nunta sa să aibă loc în aer liber, aproape de mare. „Va fi foarte frumos cu siguranță, N-am stabilit încă data. Vreau să fie alături de mine părinții mei și apropiații, în primul rând. Chiar dacă este la mare sau lângă lac, vreau în aer liber, să fie vara”, a declarat Roxana Nemeș.