Cum se simte acum Rona Hartner după ce a învins cancerul: „Norocul meu a fost că Dumnezeu mi-a demascat boala și mi-a arătat-o măcar în ultimul ceas! Eram în faza 3 A!”

La 47 de ani, Rona Hartner a învins boala cumplită pe care a descoperit-o în ultimul ceas! Și bine a făcut! Vedeta s-a refăcut complet, după cum spune chiar ea într-un interviu exclusiv pentru Ciao.ro!

Se roagă mult, merge în vacanțe de reculegere în tăcere, face slujbe electro online, împreună cu soțul ei, Herve, și are multe proiecte frumoase în desfășurare.

Așa cum era de așteptat, pandemia a afectat-o și pe artistă, însă este optimistă și abia așteaptă să vină în România, aici unde vrea să joace în propriul film!

 Acest cancer este enervant într-adevăr și e operabil deja, are o chimioterapie destul de suportabilă și se vindecă. Asta este singură chestie, este unul din puținele cancere care chiar se vindecă și e păcat de Dumnezeu să nu-l descoperim la timp.

Eu l-am descoperit târziu și tot am scăpat! Norocul meu a fost că Dumnezeu mi-a demascat boala și mi-a arătat-o măcar în ultimul ceas! Eram în faza 3 A! Mai urma 3 B și 4 și asta era metastaza peste tot.

Cancerul era foarte avansat dar eu zic că e Providență, e mâna Maicii Domnului și a tatălui meu din Paradis. Dacă descopeream boala peste 2-3 ani era prea târziu!