Romanița Iovan și-a pierdut zâmbetul. Creatoarea de modă e îngrijorată din cauza fiului ei, Albert

Ca orice mamă, Romanița Iovan este alături de fiul ei și îl încurajează absolut în orice decizie pe care o ia, sau îi susține pasiunile.

Chiar și atunci când unul dintre hobby-uri o face să aibă inima cât un purice. Ajuns la vârsta adolescenței, Albert Iovan a primit licența de pilot de curse, iar asta o face pe Romanița Iovan să aibă aproape zilnic de adrenalină.

Mereu cu zâmbetul pe buze și extrem de pozitivă, Romanița Iovan mai are și momente când cade pe gânduri. De cele mai multe ori, aceste stări de neliniște sunt date de fiul ei, Albert.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o în momentul în care cobora din autoturism și se îndrepta către un celebru coafor unde este clientă fidelă. Cu o ținută lejeră, dar în stilul elegant cu care a obișnuit de-a lungul timpului, la care a accesorizat o geantă de 2000 de euro, Romanița nu mai era toată un zâmbet, ci vizibil îngândurată. Cel mai probabil din pricina fiului ei care de curând a devenit pilot de curse cu acte în regulă și deja participă la trasee.

A moștenit adrenalina de la tatăl lui
Albert a moștenit adrenalina de la tatăl lui, fost pilot de aviație comercială. Din păcate Adrian Iovan a murit într-un accident aviatic în munții Apuseni și nu a apucat să vadă cât de talentat este fiul său. Totuși, Romanița suplinește și rolul tatălui și îi este alături din toate punctele de vedere. Chiar dacă l-a însoțit la raliuri și la antrenamente și a văzut că are mult talent și îndemnânare, asta nu o împiedică pe Romanița să fie mereu emoționată atunci când știe că fiul ei trebuie să urce la volan.