ROMÂNIA ÎȘI IA ADIO DE LA ION DICHISEANU

După mai multe luni în care s-a aflat internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, fiind supravegheat de medici și avându-i alături pe membrii familiei, Ion Dichiseanu s-a stins din viață.

Marele actor a murit joi, 20 mai, iar teatrul și cinematografia românească sunt în doliu.

În memoria tuturor rămâne ca un artist de excepție, aparițiile sale fiind cu adevărat unice. CANCAN.RO vă prezintă imaginile durerii, în ziua în care România își ia adio de la cel care a fost Ion Dichiseanu. Maestrul este condus pe ultimul drum, spre eternitate, iar toți care l-au îndrăgit sunt alături de familia greu încercată.

UPDATE 13:40 – Celebrul actor Ion Dichiseanu a fost înmormântat în Cimitirul Bellu și a primit ultimele aplauze ale oamenilor care l-au iubit atât de mult. La căpătâi, până în ultimul moment, i-a stat familia, dar și toți cei care au vrut să-i aducă un ultim omagiu.

Ion Dichiseanu a fost înmormântat cu onoruri militare, iar atunci când sicriul cu trupul fără viață al maestrului a fost coborât în mormânt, au fost trase 3 focuri de armă.

UPDATE 11:36 – Ion Dichiseanu a ajuns la Cimitirul Bellu, acolo unde va fi înmormântat cu onoruri militare. O mulțime de oameni au venit pentru a-și lua rămas bun de la cel supranumit „Lordul”, unul dintre marii actori și cei mai eleganți bărbați ai României.

S-au auzit ropote de aplauze pentru Ion Dichiseanu, cel care va rămâne mereu în sufletele tuturor. Șase militari i-au purtat marelui actor sicriul până în capela în care urmează să aibă loc, în doar câteva clipe, slujba de înmormântare.