REVOLTĂ TOTALĂ DUPĂ FINALA SURVIVOR ROMÂNIA!

O revoltă fără margini s-a pornit pe social media după ce a fost anunțat câștigătorul în cadrul finalei “Survivor România” 2021!

Unii dintre fanii îndrăgitei emisiuni sunt de părere că Zanni nu merita să plece acasă cu trofeul și marele premiu și, desigur, acestea ar fi trebuit să ajungă la Andrei Dascălu.

Nemulțumiți că nu a câștigat favoritul lor, unii dintre internauți au atacat dur în mesaje postul de televiziune Kanal D și au acuzat că finala ar fi fost aranjată.

La fel cum s-a întâmplat și după a doua semifinală a competiției “Survivor România”, Zanni a fost aspru criticat după ce a fost anunțat drept câștigătorul celui de-al doilea sezon. Mulți dintre fanii concursului care s-a filmat în Republica Dominicană au mărturisit că, de fapt, în finală ar fi trebuit să se lupte Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

“Rușine, Kanal D! Ați dat trofeul care îi aparținea lui Andrei pe mila și pe puterea altor persoane care stau în spatele televiziunii. În țara asta suntem manipulați și duși de nas pe banii noștri. ANDREI 💖🏆🏆🏆🏆🏆🏆”, “Sezonul următor comut pe turci, greci unde nu e vot din milă. Acolo e pe bune totul. Câștigatorul de la greci are câteva afaceri, deci, sărac nu e, deşi, l-a afectat criza sanitară pe care o trăim. A fost cel mai bun şi publicul l-a votat în consecinţă”,

“Păcat de tot efortul depus de Andrei, el merita să câștige, rog producătorii sa nu mai amestece cazurile sociale cu sportul, așa vin toți milogii și înmoaie publicul, practic, am urmărit o emisiune șase luni degeaba”, “Nu am nimic cu Zanni, înțeleg că nu a avut o copilărie frumoasă și că a avut lipsuri. Marius a fost la un pas atât de mic să ajungă în finală, dar Zanni i-a luat locul. Dacă întoarcem cărțile pe față, Andrei cu Marius meritau să ajungă în finală (…)”,

“Andrei merită trofeu, nu măscăriciul! Rușine, Kanal D, ați furat voturile ar trebui lumea să nu se mai uită deloc la emisiunile vostre”, “Credeam că «SURVIVOR» este o competiție sportivă, da,r până la urmă, a devenit o emisiune socială!! Andrei este adevăratul câștigător!! Nu trebuie să ne mai mire nimic, doar trăim în România!! Felicitări, Andrei și mult succes în continuare!!”,

“Un dobitoc a câștigat… trist. Felicitări, Andrei și să te vedem campion în sportul practicat”, “Rușine, Kanal D! Rușine «Survivor»! Am crezut, am sperat până în ultimul moment că Andrei va câștiga. Se pare că s-a întâmplat exact ce foarte mulți dintre noi știam. Rușine! Rușine! Rușine!”, “Și noi vă multumim și NU o să vă mai urmărim!!!!!!!!! Făcătură de emisiune!!!!! Ați avut pregătit marele câștigător!!!! RUȘINE, Kanal D România!!!!!!!!!” sunt nouă dintre comentariile strânse de postarea de mai jos.