Revenire de zile mari în lumea muzicii! Un artist din România se întoarce pe scenă la 5 ani după moartea fetei sale:

Revenire de zile mari în lumea muzicii! Un cunoscut artist din România a anunțat că vrea să revină în fața publicului.

A fost o decizie grea pentru solist. Acum, după cinci ani de la moartea fetei sale, s-a hotărât să revină pe scenă. Din spusele artistului, fanii l-au oprit de multe ori pe stradă spunându-i că i se simte lipsa. Despre cine este vorba?

Revenire de zile mari în lumea muzicii! Un artist din România se întoarce pe scenă la 5 ani după moartea fetei sale: „Toți mă roagă să mă întorc la muzică”

La 5 ani de la decesul fiicei sale, un mare artist de la noi se întoarce pe scenă! Dacă nu v-ați dat seama până acum, este vorba despre celebrul compozitor Marius Țeicu. Solistul este îngenuncheat de

durere după tragedia care a lăsat toată familia în doliu. În anul 2017, Patricia, fiica solistului, a fost răpusă de o formă agresivă de leucemie. De atunci, Marius Țeicu nu și-a mai găsit forțele pentru a urca pe scenă.

Cu toate aceste întâmplări tragice din viața artistului, nu a putut rezista insistențelor din partea fanilor. Astfel că, acesta le-a promis că-și va aduna forțele și că va reveni în lumina reflectoarelor. ,,Mă oprește lumea pe stradă și mă roagă să cânt din nou. O să-mi revin!”, a spus Marius Țeicu, în exclusivitate pentru ego.ro.