Rețetă veche de 3000 de ani, tratează bolile de plămâni, impotența, hipertensiunea arterială, reumatismul: REȚETA

Această reţetă antică, găsită într-o mănăstire din Tibet, este extrem de benefică pentru tratamentul a numeroase boli. Cu toate acestea, este foarte puternică, deci este recomandată pentru utilizare numai o dată la 5 ani.

Un alt lucru bun despre această reţetă este că usturoiul, principalul ingredient, va fi complet imperceptibil

Usturoiul este baza acestui remediu popular, datorită proprietăţilor sale antiseptice şi antivirale puternice.

Reţetă: Ingrediente: 350 g de usturoi / 200 ml de alcool de 95% sau rom (în cazul în care utilizaţi alcool, asiguraţi-vă că acesta nu conţine metanol sau clorură de benzalconiu).

Mod de preparare: Curăţaţi şi zdrobiţi usturoiul / Amestecaţi-l cu alcool şi turnaţi-l într-un recipient de sticlă sterilizat.

După 10 zile strecuraţi lichidul. Turnaţi lichidul înapoi în sticlă. Păstraţi-l în frigider timp de 2 zile. Utilizare: 1. Acest amestec va fi suficient timp de aproximativ 12 zile.

2. Beţi un pahar cu apă cu câteva picături din acest remediu, înainte de micul dejun, prânz şi cină. 3. Fiţi prudenţi să utilizaţi o picătură înainte de micul dejun, două înainte de prânz şi trei înainte de cină.

Beneficii pentru sănătate:

Această băutură este extrem de puternică şi ajută la tratamentul aterosclerozei, bolilor pulmonare, impotenţei, sinuzitei, hipertensiunii arteriale, artritei, reumatismului, gastritei şi hemoroizilor.

În plus, este extrem de eficientă în procesul de pierdere în greutate, îmbunătăţirea vederii şi auzului, precum şi stimularea metabolismului.

Ce beneficii aduce consumul de usturoi? Vitamine A, B1, B2, C, fosfor, sulf, potasiu, iod, calciu, siliciu.

Am spune că toate aceste substanţe fac parte dintr-un supliment alimentar super complet din farmacie.

De fapt, ele fac parte din compoziţtia unei plante obişnuite, pe care o găsim din abundenţă. Este vorba de cunoscutul usturoi.

Iar toate aceste vitamine şi minerale nu sunt singurele componente ale plantei-minune.

Usturoiul mai are şi alicină, substanţă cu un puternic efect antibiotic. Efectul lui îl putem vedea în perioadele de răceală şi gripă sau în convalescenţă.

Proprietăţile sale nu se opresc aici! Usturoiul este unul dintre cele mai eficiente alimente anticancerigene.

S-a constatat reducerea incidenţei cancerului pulmonar la cei care mănâncă usturoi, acesta înlăturând o parte din efectele negative ale fumatului.

De asemenea, usturoiul previne formarea cheagurilor şi a trombozei arteriale, contribuind la creşterea poftei de mâncare, reducând tensiunea arterială.

Aşadar iată câte motive sănătoase pentru a include această plantă puternic aromată în dieta noastră zilnică!

Anunț important: Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!