Restricții în România?! Cine vor fi românii care ar putea fi vizați de noile măsuri

Cea mai proastă veste pentru aceşti români! Vor fi loviţi crunt de al patrulea val al pandemiei de COVID-19. Ministrul Sănătăţii vine cu veşti crunte.

Românii nevaccinaţi vor fi victimele variantei Delta, peste doar câteva zile, atunci când ne va lovi valul patru al pandemiei.

Românii nevaccinaţi trăiesc periculos. O spune ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, convinsă că valul patru îi va lovi crunt pe cei care nu s-au vaccinat.

„Responsabilitatea este a tuturor, și a Ministerului Sănătății, și a CNCAV, și a Guvernului. Când vorbim de măsuri, trebuie noi să fim responsabili și să ne vaccinăm și nu vom avea nevoie de restricții”, a mai spus ministrul sănătății, adăugând că „restricțiile vor viza în principal persoanele nevaccinate”.

Avertisment teribil al ministrului Sănătăţii
Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, nu s-a mai abţinut. Aceasta a spus ccă valul patru al pandemiei de COVID-19 va fi unul al persoanelor care nu s-au vaccinat, arătând că sub 1% din cei imunizaţi au contractat boala. „Ne pregătim de valul patru încă de la finalul valului trei.

Atunci când am modificat ordinul pentru redeschiderea spitalelor, am solicitat spitalelor şi direcţiilor de sănătate publică să ataşeze un plan de revenire a numărului de paturi destinate pacienţilor COVID la un număr mai mare, dacă se observă o recrudescenţă a cazurilor.

Dar aici vorbim de situaţia nefericită în care avem mulţi pacienţi spitalizaţi. Ce trebuie să fim conştienţi este că şi în aceste ţări în care, într-adevăr, numărul de cazuri a crescut, nu a crescut semnificativ sau nu atât de mult ca în valurile anterioare numărul spitalizărilor şi numărul deceselor.

Practic, chiar dacă cazurile au crescut, persoanele vaccinate nu au risc de a dezvolta formă severă de boală”, a explicat ministrul, conform Digi 24.

Apel disperat al ministrului Sănătăţii
Mai mult, Mihăilă le transmite să se vaccineze şi celor care au trecut deja prin boală. Spune că în acest mod nu există riscul de a dezvolta o formă severă de COVID-19, chiar dacă este vorba de tulpina Delta. „Cred că sub un procent dintre persoanele vaccinate s-au îmbolnăvit, cel puţin din datele pe care le-a transmis CNCAV.