Restaurantul lui Dani Oțil, succes în inima Capitalei. Ce prețuri sunt în localul vedetei de televiziune

Dani Oțil nu este doar prezentator TV, ci și antreprenor de succes. De câțiva ani, Dani Oțil este implicat 100% în afaceri. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani deține un restaurant în Capitală. Iată cât costă preparatele și băuturile și restaurantul vedetei TV.

Restaurantul lui Dani Oțil, succes în inima Capitalei
Cei care trec pragul restaurantului The Grill vor fi răsfățați cu preparate alese.

Astfel, clienții lui Dani scot bani frumoși din buzunar pentru o masă în oraș. Am făcut o listă de prețuri de pe site-ul restaurantului.

Cât costă să mănânci la restaurantul lui Dani Oțil
Main Course

Piept de rață și piure de trufe – 64 de lei
Cocoșel de munte și cartofi canarioți – 64 de lei
Ton la gril și orez thai – 68 de lei
Caracatiță prăjită și cartofi dulci – 78 de lei
Vrăbioară Argentina și legume la grill – 95 de lei

Garnituri

Spanac sote – 18 de lei
Cartofi prăjiți (simpli/plătrunjel și usturoi) – de 16 lei
Orez thai – 26 de lei
Broccoli picant – 16 lei
Piure de cartofi (simplu/parmezan/trufe) – 18/26/26 de lei

Starter

Edamame cu sare/sirracha – 24 de lei
Mix de măsline cu parmezan – 29 de lei
Humus și ardei copt – 36 de lei
Salată de vinete coapte la jar – 39 de lei
Tartar de vită/pește – 46 de lei
Guacamole – 42 de lei
Creveți picanți cu pătrunjel și usturoi – 48 de lei
Pulpo a la gallega – 54 de lei
Brânză crocantă de capră – 38 de lei