Relația de iubire care a șocat lumea: el are 21 de ani, iar ea 74. Vei fi uimit să afli cum s-au cunoscut

Are sau nu are vârstă iubirea? Un tânăr în vârstă de 21 de ani și iubita lui, o bunicuță de 74 de ani au o relație cu totul nonconformistă.

Cei doi susțin că se iubesc cu adevărat, iar povestea lor a devenit cunoscută în toată lumea, pentru că tinerelul și bunicuța sunt vedete pe Tik Tok.

Relația de iubire care a șocat lumea: el are 21 de ani, iar ea 74
Chiar înainte de a împlini 18 ani, Gary Hardwick a cunoscut-o pe bunica Almeda, în vârstă de 71 de ani. Ei s-au întâlnit la înmormântarea fiului Almedei și se pare că a fost dragoste la prima vedere, chiar dacă între ei este o diferență de vârstă de 53 de ani.

Două săptămâni mai târziu cei doi s-au căsătorit. Acum Gary, are 21 de ani, iar iubita lui are 74 de ani, și dragostea lor este la fel de puternică la fel ca la început, spun ei.

Odată cu pandemia, cei doi au început să aibă foarte mult timp liber, pe care l-au petrecut, se pare, în lumea virtuală. Și-au făcut cont de Tik Tok și postează momente din viața lor de cuplu. Au 15.000 de urmăritori și cifrele tot cresc.

Videoclipurile lor au fost apreciate de peste 100.000 de ori.

Înainte de relația cu mai tânărul ei iubit, femeia a fost căsătorită timp de 43 de ani. Soțul ei s-a stins din viață din cauza unor probleme de sănătate.

La câțiva ani distanță a murit și fiul lor, Robert, iar Almeda nu avea nicio speranță că-și va găsi dragostea atât de repede. Ei bine, s-a întâmplat chiar la funeraliile băiatul ei. Se pare că cei doi au simțit o atracție în momentul în care Gary i-a transmis Almedei condoleanțe.

Acolo l-a întâlnit pe Gary care abia ieșise dintr-o relație cu o femeie în vârstă de 77 de ani, de unde și predilecția pentru iubite mult mai în vârstă decât el.

Ambii sunt foarte încântați de relația lor de iubire și de diferența de vârstă care pe mulți i-a șocat.

M-au atras ochii ei, dar mai ales personalitatea ei uimitoare, a spus tânărul de 21 de ani.

Ei sunt de părere că vârsta este doar un număr. Celor care îi judecă, cuplul celebru le transmite să-i lasă să-și consume fericirea și să-și găsească, la rândul lor, propria cale spre fericire.