Regina este devastată! După moartea prințului, a primit o altă lovitură teribilă..

Regina Marii Britanii a primit acum o altă lovitură grea, chiar la scurt timp după moartea partenerului său de viață, prințul Charles.

Mare iubitoare de câini, regina Elisabeta este devastată de când a primit vestea că un alt cățel a murit, având în vedere că era tare atașată de micuțul animal, care intrase de curând în familia regală.

A murit un câine regal
Regina Elisabeta trece din nou printr-o perioadă extrem de grea, după ce a aflat că Fergus, unul dintre ultimii săi căței, a murit. Toată lumea se teme că regina va suferi mult, având în vedere că această lovitură vine la scurt timp după moartea prințului Philipp, care a afectat-o considerabil.

“Căţeluşii au înveselit-o într-o perioadă foarte dificilă. Toată lumea este îngrijorată pentru că acest eveniment a avut loc atât de devreme după moartea Prinţului Philip”, a transmis o sursă de la Windsor.

Fergus și Muick sunt cei doi cățeluși rasa dorgi primiți de monarhul britanic în februarie. Prințul Andrew a fost cel care i-a făcut cadoul mamei sale. Câinii din rasa mixtă dorgi sunt un amestec între rasele teckel și corgi galez. Monarhul a primit cele două animale când prințul Charles se afla în spital și au reușit să-i mai aline suferința. Presa internațională spune că regina plimba destul de des animalele sale de compania și petrecea mult timp cu ele.

Regina Elisabeta, o mare iubitoare de câini
Regina Marii Britanii a fost o mare iubitoare de câini încă de când era copil. Primul exemplar din rasa Corgi, o cățelușă pe nume Dookie, a intrat în familia regală în anul 1933, când viitoarea regină avea numai șapte ani, pentru că părinții săi erau și ei mari iubitori de animale și aveau la Curtea Regală mai multe exemplare din această rasă.