Reghe își dorește să divorțeze cât mai repede de Anamaria Prodan.

Reghe își dorește să divorțeze cât mai repede de Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf pare că își dorește foarte mult să devină un bărbat liber.

Cel puțin din declarațiile făcute de apropiații săi asta se înțelege. Zvonurile unui posibil divorț între cei doi sunt din ce în ce mai multe.

În timp ce Anamaria Prodan luptă să-și salveze căsncia, antrenoruul de fotbal își dorește să divorțeze cât mai repede.

Reghe își dorește să divorțeze cât mai repede de Anamaria Prodan. Dezvăluirile șocante făcute de apropiații lui
Reghe își dorește să divorțeze cât mai repede de Anamaria Prodan. Zvonurile conform cărora Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf vor divorța, i-au luat prin surprindere pe susținătorii cuplului. Se pare că lucrurile dintre cei doi par să nu mai aibă rezolvare, iar antrenorul este mai hotărât ca niciodată să divorțeze de impresară.

Mai mult, Laur i-ar fi dat un ultimatul soției sale. Apropiații lui Reghe susțin că antrenorul i-ar fi propus Anamariei Prodan ca ea să depună actele de divorț și i-ar fi dat termen până în luna septembrie. ”Și-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua. Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani. Dar au mers înainte de dragul copiilor, și-au dat nenumărate șanse. Până nu a mai rămas nimic.Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai să fie un bărbat liber. Reghe nu vrea un război cu Ana, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuti împreună, dar mai ales al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o pe Ana să fie ea cea care cere divorțul”, au declarat apropiații cuplului pentru Playsport.

În cazul în care impresara nu va respecta termenul dat de Reghe, acesta va muta divorțul în instanță. Se pare că nimeni nu îl mai poate opri pe Laurențiu Reghecampf să se despartă de Anamaria Prodan.

Presupul divorț al celor doi a ajuns în presa internaționalăâ
Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femeie de afaceri din România. Alături de Laurențiu Reghecampf, impresara a reușit să facă o avere colosală. Potrivit informațiilor din presă, cei doi dețin apartamente de lux în America, care ar fi costat un milion de dolari. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Regehcampf.