Recunosti VEDETA? Are 65 de ani si arata surprinzator de bine, dar e greu sa-ti dai seama cine e

“Familia Bundy“ a fost unul dintre cele mai de succes sitcomuri americane care au cucerit inimile romanilor.

Filmarile au inceput in anul 1987 si s-au intins pe durata a 10 ani, avand nu mai putin de 262 de episoade, iar din rolurile principale au facut parte Ed O’Neill, Katey Sagal, Christina Applegate si David Faustino.

Cu toate ca au trecut ani de zile de cand s-a difuzat ultimul episod din comedia „Familia Bundy“ (Married with Children), cu siguranta, nu o putem uita pe Peggy Bundy, sotia lui Al Bundy, personaj interpretat de actrita Katey Sagal.

Ei bine, daca in serial Peggy Bundy facea furori cu formele sale voluptoase, hainele mulate si atitudinea sa detasata, in realitate actrita nu avea nimic in comun cu personajul sau, iar odata cu trecerea anilor, Katey Sagal a devenit de nerecunoscut.

Katey Sagal a cunoscut succesul cu personajul Peggy Bundy si a starnit imaginatia barbatilor din intreaga lume. Cu toate ca ulterior a facut parte din distributia mai multor filme, niciodata nu a reusit sa depaseasca succesul cunoscut in „Familia Bundy“. Katey Sagal a implinit in luna ianuarie a acestui an varsta de 67 de ani, iar pana acum a punctat nici mai mult, nici mai putin de patru casnicii si este mama a trei copii, actrita dand nastere și unui copil mort chiar in perioada in care filma pentru „Familia Bundy“.