Recunoşti cuplul? Sunt împreună din liceu, iar acum sunt căsătoriţi şi au doi copii

I-aţi recunoscut sau nu? Sunt împreună de peste 25 de ani, fac o echipă bună şi în viaţa profesională, şi în cea personală!

S-au cunoscut când erau doi copii, au crescut, iar în liceu au decis să fie mai mult decât prieteni, au devenit iubiţi. De atunci sunt de nedespărţit.

Au decis să se căsătorească, şi-au unit destinele într-o slujbă specială, ea a îmbrăcat o scurtă rochie albă, de mireasă, iar el un costum elegant, negru.

De atunci au trecut 12 ani, timp în care au apărut şi doi copii. Au împreună o fetiţă, pe Sofia, dar şi un băieţel, pe Noah!

I-aţi recunoscut? Este vorba despre Andreea Bănică şi Lucian Mitrea. Cei doi formează acum o familie superbă. Andreea Bănică este veşnic îndrăgostită de soţul ei, i-a făcut şi o declaraţie de iubire când a postat poza cu ei, din tinereţe:

“Când văd poza asta nu pot să nu râd şi să devin melancolică. Îl iubesc şi îi mulţumesc că trăiesc lângă el în fiecare zi povestea de dragoste la care visează orice fată.

Uite că şi după atâţia ani suntem tot împreună, mai fericiţi şi mai uniţi ca niciodată.

Am avut încredere în el de atunci şi am în fiecare zi, pentru că ştiu că el e sprijinul meu, omul căruia pot să-i spun orice, care mă face să fiu cu capul în nori, dar mă aduce şi cu picioarele pe pământ şi cu care am construit o familie minunată.”, a scris cu ceva timp în urmă artista în mediul online.