Recunoaște Cineva Artistul Din Poză? Este Unul Dintre Cei Mai Îndrăgiți Cântăreți De La Noi! Cu Muzica Lui Chiar I-A Vindecat Pe Mulți Dintre Românii Ajunși Pe Patul De Spital c

Este unul dintre cei celebri artiști din țară și muzica sa a încântat inimile a milioane de români.

Unii dintre ei au fost vindecați de boli, internați fiind în spital. Așadar, îl recunoașteți în fotografia de mai jos?

Este unul dintre cele mai celebre nume din industria muzicală românească. Muzica sa alină inimile multor oameni. Unii dintre ei s-au vindecat de boli cu melodiile sale, aflându-se pe patul de spital.

Fiica sa, Daria, îi calcă pe urme, iar cântărețul misterios din fotografie este tare mândru de acest lucru. Un polițit l-a oprit, la un moment dat, în trafic și i-a spus asta.

„Am vindecat, în adevăratul sens al cuvântului, cu muzica mea, oameni pe patul de spital (ei mi-au povestit). S-au zămislit copii pe muzica mea… mi-a spus un poliţist care m-a oprit în trafic”, a declarat artistul din fotografie.

„Am vindecat oameni pe patul de spital cu muzica mea”
„Da sau nu”, „Tu ești norocul meu” sau „Amândoi” sunt unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale. Dacă nu v-ați dat seama până acum despre cine este vorba, vă spunem noi că este Cătălin Crișan. Cătălin Crișan s-a născut într-o familie frumoasă, unde se asculta mai mult muzică clasică, iar el nu s-a gândit, vreodată, că va interpreta muzică ușoară, mai ales că a studiat mult timp pianul clasic, în copilărie.

„Eu am studiat pianul clasic toată copilăria, iar la noi acasă, se asculta doar muzică clasică. Concerte de pian, opera, operetă etc. Aşadar muzica uşoară era pentru mine un tărâm îndepărtat şi misterios. La Liceul de Matematică – Fizică «Mihai Viteazul», am început să cânt la chitară, doar aşa reuşind să chiulesc de la muncile agricole la care ne trimiteau periodic, profesorii. A început să-mi placă, mai ales că am câştigat doar premiul I la vestita de atunci «Cântarea României». Cântam folk, în general compoziţii proprii pe versurile lui Adrian Păunescu”, a spus Cătălin Crișan într-un interviu.