Reacția tulburătoare a lui Nicolae Botgros. Mesaj manifest după moartea soției sale

Nicolae Botgros vine cu o reacție tulburătoare la scurt timp după decesul soției sale. Ce a decis recent celebrul artist? Fanii au fost surprinși de reacția sa și mesajul oferit public.
Mesajul lui Nicolae Botgros după decesul soției sale
Nicolae Botgros trece prin clipe disperate. Acesta și-a pierdut partenera de viață și nu știe cum să depășească aceste momente tragice.
Celebrul artist a făcut un anunț neașteptat la scurt timp după ce a dezvăluit public decesului soției. Lidia Bejenaru-Botgros s-a stins din viață în urma unor probleme de sănătate.
Cântărețul a făcut o dezvăluire neașteptată pe rețelele de socializare la mai bine de o lună de la vestea neagră primită.
Mai exact, maestrul a ținut să precizeze tuturor mulțumiri pentru cuvintele frumoase și de încurajare primite. Acum, însă, a decis să-și închidă conturile și să dispară din mediul online, astfel să lase doar muzica să vorbească pentru el.
„Nu știu daca mai are rost să vorbesc”
„Dragii mei prieteni, Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la “mai puțin bine”…zic asta pentru că V-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet.
Nu știu daca mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus…acum, este important să înțeleagă lumea că, “ȘI” Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești.
Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite….de acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească.
Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună.
Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase”
Nicolae Botgros