Reacția impresionantă a fiicei Andreei Marin după ce mama ei a divorțat

Andreea Marin (46 de ani) și Ștefan Bănică Jr. (53 de ani) au format în perioada 2006-2013 unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din sowbiz-ul autohton.

Cei doi au împreună o fată, Ana Violeta, în vârstă de 14 ani, de care sunt tare mândri. Violeta a moștenit frumusețea și talentul părinților și are înclinații artistice deosebite, cochetând încă de vârste fragede cu dansul, pictura și pianul.

Divorțul dintre Andreea Marin și Bănică a reprezentat pentru Violeta un moment extrem de dificil și delicat. Andreea Marin povestea, în urmă cu câțiva ani, că după ce s-a separat de Ștefan, fiica lor i-a adresat ei una dintre cele mai dificile întrebări pe care a primit-o vreodată.

„Dacă, de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami și cu tati?! Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărțirea noastră – a mea și a lui Ștefan – când ea s-a mai maturizat. Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals. Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, așa cum ne-am gândit că i-ar plăcea. Deci, prin maturitatea noastră, acel „niciodată” nu trebuie să rămână așa. Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți”, a mărtutisit fosta prezentatoare de la TVR, pentru evelinepauna.ro.