Răzvan Simion, gest neașteptat față de Lidia Buble. A ignorat-o complet la matinalul de la Antena 1

Lidia Buble a fost prezentă în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, acolo unde și-a lansat un nou videoclip.

Cel care i-a luat interviul a fost Florin Ristei, pentru că artistul este acum cel responsabil cu acest lucru. Însă, dintr-o dată fanii au avut parte de o surpriză totală, din partea lui Răzvan Simion.

Cu toate că au afirmat în mod repetat că au rămas prieteni buni după ce s-au despărțit, acum Răzvan Simion a avut o reacție cel puțin bizară. Când Lidia Buble l-a salutat pe fostul ei iubit, acesta s-a fâstâcit și chiar a ignorat-o. Nu se știe dacă a făcut acest lucru ca să evite speculațiile sau dacă sunt probleme între cei doi.

Lidia Buble a discutat cu Florin, cel căruia i-a oferit mai multe detalii despre noua ei melodie, dar și despre ceea ce se mai întâmplă în viața ei în ultima perioadă. Cu toate că nu a recunoscut oficial vreo relație după despărțirea de Răzvan Simion, s-a zvonit că artista s-ar fi îndrăgostit din nou.

Inițial, discuția a început în mod normal, între Lidia și colegul ei de breaslă Florin Ristei. Frumoasa artistă și-a promovat noua piesă, dar și canalul ei de Youtube. Nu bănuia că urma să se întâmple un moment straniu în emisiune, după acest interviu.

„Ăsta e primul nostru interviu la emisiunea asta. Mi-am făcut canal de Youtube, am pus piesa acolo. Să apăsați pe clopoțel ca să fiți anunțați de fiecare dată când o să postez hrană pentru suflet. Când zice ridică-mă de jos, mă ia capul. În rest, am făcut bine, foarte bine’, a răspuns solista.

După declarația de mai sus, Lidia Buble a observat că Răzvan stătea ferit, la distanță, pe canapea. L-a salutat, apoi Florin l-a invitat să participe la interviu. Cu toate că a încercat să se scuze cu o glumă, fanii cred că replica lui Răzvan Simion ascunde mai multe lucruri.

„Îi mulțumesc lui Răzvan. Bună!’, l-a salutat Lidia Buble pe fostul partener.

„Hai, Răzvan, te invităm aici!’, l-a îndemânat Ristei.

„Nu, merci, să facă el. Are și restaurant mai nou’, a replicat Răzvan Simion.