Rasturnare de situatie! Tatal Alexandrei Macesanu spune ce s-ar fi intamplat cu adevarat cu fiica lui, la doi ani de la disparitia fetei

S-au implinit doi ani de la disparitia Alexandrei Macesanu! Parintii fetei nu si-au pierdut speranta si cred ca o vor mai vedea pe fiica lor!

Tatal tinerei a vorbit despre blestemul care s-a abatut in familia lor.

S-au împlinit doi ani de când Alexandra Măceșanu a dispărut fără urmă. Pe data de 24 iulie Gheorghe Dincă a luat-o la ocazie de pe o stradă din oraș și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Ultimele ei cuvinte au fost cele pe care i le-a spus dispecerei de la 112, cerând, în disperare, ajutor.

In urma cu 3 zile s-a organizat un protest în fața primăriei din Caracal. Printre zeci de rude, apropiați și oameni pe care cazul Caracal i-a impresionat, au fost prezenți și părinții Alexandrei Măceșanu. Tatăl Alexandrei Măceșanu de abia și-a putut găsi cuvintele și a declarat, cu lacrimi în ochi, că simte că fiica lui a fost traficată.

”În special când vine seara și se pune masa, scaunul ei e liber, o farfurie liberă, e o mare durere. Păcat că statul nu face nimic. Sufletul meu îmi spune că a fost traficată. Ce spun ei, cu moartea, deja nu s-a dovedit, deci s-a dovedit științific că nu are cum să fie moartă”, a declarat tatăl fetei, conform Antena3.

Pe de altă parte, mama Alexandrei Măceșanu a vrut să îi transmită un mesaj fiicei sale, în care îi spune că o așteaptă acasă și că speră până la capăt că va veni și ziua în care se vor regăsi, oricât ar trebui să aștepte.

”Mami, să știi că niciodată noi nu vom renunța la tine. Niciodată, indiferent ce s-ar întâmpla, ne-am da și viața pentru tine”, a declarat mama fetei, pentru aceeași sursă.