Răsturnare de situație în cazul primarului acuzat de violarea unei minore de 12 ani. A fost lăsat în libertate

Răsturnare de situație în cazul primarului PNL din Ştefăneştii de Jos, județul Ilfov, acuzat că a lăsat însărcinată o fetiță de doar 12 ani.

După ce a fost reţinut seara trecută, alături de alte două persoane, la mai bine de trei ani de la abuzurile la care a fost suspusă minora, edilul ilfovean a fost lăsat vineri în stare de libertate.

Prin ordonanţa procurorului de vineri, 11 iunie, a fost respinsă propunerea organelor de cercetare penală şi a fost revocată măsura reţinerii. Cum a fost posibil acest lucru?

Răsturnare de situație în cazul primarului PNL din Ştefăneştii de Jos, județul Ilfov, acuzat că a lăsat însărcinată o fetiță de doar 12 ani. După ce a fost reţinut seara trecută, alături de alte două persoane, la mai bine de trei ani de la abuzurile la care a fost suspusă minora, edilul ilfovean a fost lăsat vineri în stare de libertate. Prin ordonanţa procurorului de vineri, 11 iunie, a fost respinsă propunerea organelor de cercetare penală şi a fost revocată măsura reţinerii. Cum a fost posibil acest lucru?

Ce spune comunicatul Parchetului
Primarul comunei Ștefăneștii de Jos și ceilalți doi indivizi reținuți în cazul de viol asupra unei minore de 12 ani au negat în fața anchetatorilor abuzul, în timpul audierilor, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro. Anchetatorii au prelevat probe pentru a stabili paternitatea copilului născut după presupusa agresiune sexuală, conform surselor.

Momentan nu sunt probe care să confirme că vreunul dintre cei 3 bărbați ar fi tatăl copilului.
Cel mic este în vârstă de 3 ani și jumătate, cu toate că mama sa este minoră.