Rasturnare de situatie in cazul decesului lui Petrica Mitu Stoian:

Rasturnare de situatie in cazul decesului lui Petrica Mitu Stoian!

Familia artistului s-a razgandit in ultima clipa, desi initial anuntasera ca nu va fi nicio autopsie.

Doliu in muzica populara romaneasca dupa decesul solistului Petrica Mitu Stoian. Artistul s-a stins din viata pe 6 noiembrie, la Spitalul de Urgente din Resita. Medicii nu au mai putut face nimic. Familia artistului a anuntat ca interpretul de muzica populara era vaccinat cu ambele doze si ca urma tratamentul recomandat.

Sora artistului a declarat initial ca nu va avea loc nicio autopsie, iar cateva ore mai tarziu aceasta a anuntat ca s-a razgandit. Femeia a spus ca aceasta decizie a fost luata dupa ce s-a aflat ca alti trei pacienti au avut grave probleme de sanatate in urma oxigenarii excesive la clinica privata unde artistul mergea pentru recuperarea de dupa infectarea cu COVID.

„Da facem autopsia pentru ca s-au sesizat procurorii. Sunt mai multe persoane care au patit. Vin oameni afectati de acolo de la clinica. El avea 15 sedinte. I s-a facut rau dupa prima sedinta. Faci o sedinta si te ia cu salvarea? Inseamna ca ceva nu a fost in regula acolo”, a declarat sora artistului Petrica Mitu Stoian pentru Antena 3.

In acest context, sora artistului a cerut medicilor ca maine la prima ora sa fie facuta autopsia pentru a sti cu exactitate ce anume s-a intamplat. Totodata acesta doreste sa afle daca medicii de la clinica privata i-au facut artistului toate analizele necesare inainte de a fi supus terapiei hiperbare.

Atunci cand artistul a ajuns la Resita, la CT i-au aparut bule de gaz pe plaman, in partea de sus. In acest context, nu este exclus ca acele bule sa fi aparut in urma “fortarii de oxigen” pe care o presupune terapia hiperbara pentru ca, spun medicii, asemenea modificari nu pot aparea de la o zi la alta.