Rasturnare de situatie! Anuntul facut de Alina Sorescu la doar cateva saptamani dupa ce s-a aflat ca divorteaza de Alexandru Ciucu

Pareau unul dintre cele mai sudate cupluri din Romania, dar, din pacate, au ajuns la divort! Este vorba despre Alina Sorescus si Alexandru Ciucu, care s-au despartit dupa mai bine de un deceniu de casnicie! Cantareata a vorbit in premiera despre aceasta perioada a vietii sale.
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în plin proces de divorț, după o căsnicie de mai bine de un deceniu în care au împărțit bune și rele.
Lucrurile dintre cei doi s-ar fi răcit în urmă cu câteva luni, când au decis să se separe. Până la momentul actual, ambii au fost foarte discreți în ceea ce privește motivul pentru care au ajuns să ia o astfel de decizie radicală.
Sunt voci, însă, care spun că, de fapt, relația lor s-a răcit de acum circa un an, când designerul a fost surprins în compania unei alte femei. Chiar dacă au negat vehement că ar avea probleme de cuplu, iată că acum se despart la tribunal.
Pentru vedera de televiziune este o perioadă delicată, ba chiar a trebuit să se lupte cu soțul ei pentru custodia fetelor pe perioada procesului, iar prima luptă a câștigat-o, însă spune că fostul ei partener de viață nu se va lăsa prea ușor până nu va obține ce-și dorește.
„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat.
Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm.
Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită.
El cere ca fetele să rămână la fel. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac”, a declarat Alina Sorescu, la un post de televiziune.
În cel mai recent interviu acordat pentru un post de televiziune, Alina Sorescu a fost întrebată dacă s-ar mai căsători vreodată, după ce se va concretiza divorțul de Alexandru Ciucu.
Eu bine, răspunsul ei a luat prin surprindere pe absolut toată lumea, căci blondina încă nu și-a pierdut încrederea și este gata ca, la momentul potrivit, să mai dea iubirii o șansă.
Însă, până atunci, ea se concentrează pe divorțul de soțul ei și încearcă să câștige custodia celor două fiice pe care le are împreună cu acesta.
„N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite.
Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a mai explicat Alina Sorescu.
Declarațiile blondinei vin la scurt timp, după ce au apărut zvonuri conform cărora Alexandru Ciucu ar avea deja o relație nouă. Întrebați dacă este sau nu adevărat, niciunul nu a dat detalii.