Ramona și Monica Gabor, afacere cu parfumuri în Dubai. Cu cât se vând acestea

Ramona și Monica Gabor, petrec mai mult timp acum și au timp să se ocupe și de afacerea cu parfumuri din Dubai au surorii mai mici.

Dacă despre fosta doamnă Columbeanu se spunea că este mama perfectă, Ramona este afacerista familiei. Și aceasta deoarece, pe lângă faptul că se specializare în diamante, ea și-a lansat și propria gamă de parfumuri.

Ramona, fiind un spirit întreprinzător, a demarat o afacere cu parfumuri în Dubai, în noiembrie anul trecut. Din câte se pare, aceasta îi merge de minune. Produsele brandului lansat de aceasta au esenţe speciale de lux, unisex, cu note de grapefruit, lavandă, artemisa. Inițial, aceasta s-a ocupat de vânzarea online a parfumurilor pe pagina de Instagram. Astfel, ea spunea la începutul anului că are cel puțin 10 comenzi pe zi.

Ramona și Monica Gabor, promovare de parfumuri în Dubai
În urmă cu aproape un an, Ramona Gabor a scos pe piață o gamă de parfumuri arăbești cu diferite arome. Astfel, sora cea mica a celebrei Monica Gabor a intrat în lumea afacerilor și se pare că se bucură din plin de succes. Pe site-ul parfumeriei, Ramona are afișate 10 modele de parfumuri, fiecare la 100 de ml, care se vând cu aproximativ 150 de euro sticla de 100 ml. Și vorbim de o sumă care nu este nici mică, nici mare, comparativ cu media prețurilor de parfumuri de pe piață. În ultima vreme, Ramona se poate baza și pe un ajutor nesperat din partea sorei sale, Monica Gabor, pentru a-și promova cât mai mult parfumurile.

„Mi-am lansat în luna noiembrie această colecţie de parfumuri, Gabor Prive, branduri speciale şi unice care sper să le placă multora. Acest proiect a luat naştere acum vreo 2 ani. Mă gândeam atunci să fac un singur parfum care să îi poarte numele mamei mele, un parfum care să îmi amintească de ea şi căreia ei i-ar fi plăcut foarte mult. Pe parcurs ideea s-a extins şi am ajuns la 10 parfumuri diferite. Momentan am lansat doar 5 pe piaţă, însă în luna decembrie urmează să lansez încă alte 5 parfumuri. E un proiect foarte special pentru mine”, a precizat Ramona Gabor.