Ramona Păuleanu dă în judecată spitalul Filantropia! Motivul pentru care cere despăgubiri de 1 milion de euro:

Ramona Păuleanu, cunoscuta prezentatoare TV de la PRO TV, a dat în judecată spitalul Filantropia, din Capitală.

Vedeta a făcut anunțul surprinzător printr-un mesaj publicat pe o rețea socială, unde a mărturisit de ce a luat această

decizie. Soția avocatului Adrian Cuculis cere despăgubiri în valoare de 1 milion de euro.

Ramona Păuleanu și soțul ei au trecut prin momente cumplite, după ce vedeta a adus pe lume gemeni, un băiat și o fată. Din păcate, ceea ce trebuia să reprezinte o mare bucurie s-a transformat într-un adevărat coșmar. Fiul lor a făcut meningită și a stat internat în spital timp de 8 luni de la naștere.

Cei doi părinți sunt hotărâți să-și facă dreptate în instanță. Ramona Păuleanu a declarat că nu se va lăsa până nu i se va face dreptate băiatului ei. Vedeta de la PRO TV a anunțat anul trecut că se retrage din televiziune, cel puțin pentru o perioadă.

În aprilie 2021, Ramona Păuleanu anunța că este însărcinată în 7 luni și că se va retrage de pe micile ecrane. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și a născut prematur o fetiță și un băiat. Micuțul nu a putut fi luat acasă și a stat mai multe luni în spital. În tot acest timp, acesta s-a îmbolnăvit, făcând meningită. Din această cauză, vedeta a anunțat pe Facebook că a acționat în instanță spitalul Filantropia.

‘Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut septis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo.

Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu că să mă îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul in care câștigam, către o cauză în care credeam. Îmi voiam băiatul bine, nu-i suma să compenseze suferința lui. N-am făcut mare tam tam pe subiectul ăsta.De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp sa le expun. Cred că cel mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul asta, dar acum știu că merg până în pânzele albe’, scrie prezentatoarea pe Facebook.