Ramona Bădescu din nou actriță, după 3 ani de pauză. Va avea un rol negativ: „Pot să fiu foarte rea!”

După o pauză de trei ani, timp în care a devenit mamă, Ramona Bădescu se întoarce la filmări și a acceptat un rol neobișnuit.

Ramona Bădescu va juca un personaj negativ și spune că acest lucru nu este o problemă pentru că, la nevoie, poate fi foarte rea, iar acest lucru se va vedea clar în film.

Ramona Bădescu se întoarce pe platoul de filmare, dar nu în Italia, așa cum ați putea crede, ci în Romania. Actrița face parte din distribuția filmului „Egregora: Comoara pierdută’, o trilogie despre care scenaristul spune că va transporta publicul în vremuri demult apuse.

„Până acum m-am dedicat în exclusivitate lui Ignazio. Sunt doi ani de viața lui și un an când a fost în burtă, așa că sunt trei ani de când i-am cântat lui, i-am dansat lui, am stat numai lângă el. Dar acum m-am reîntors la muncă. Am ceva proiecte. Deja filmez pentru un film. La Bușteni. Scris și regizat de Andrei Chiriac. Un film extraordinar’, a povestit Ramona Bădescu pentru EVZ.

„Tu nu prea ai nimic de făcut, doar Dumnezeu te poate ajuta. Când eram mai mică, ziceam că nu vreau copii pentru că voiam să mă realizez, să am o carieră. Apoi n-a mai fost ușor. Am făcut însă în așa fel încât să nu depindă totul de ritmul biologic.

Mi-am înghețat ovocitele pentru momentul în care urma să găsesc omul vieții mele. Am făcut o fertilizare, dar înainte, organismul meu arăta de 37 de ani, grație ADN-ului.

Eram convinsă însă că nu se va mai putea la 50 de ani, de aceea m-am relaxat și m-am iubit mult cu omul care m-a vrăjit când nu mă mai așteptam să fiu vrăjită’, spunea Ramona Bădescu în urmă cu ceva timp.