Raluca Pastrama s-a casatorit din nou! Cine este, de fapt, sotul ei cu care e insarcinata! S-au confirmat zvonurile: poze de la eveniment

Raluca Pastrama, fosta sotie a lui Pepe, s-a casatorit in acest weekend in secret cu partenerul ei,

alaturi de care urmeaza sa devina mamica pentru a treia oara! Mai multe imagini de la eveniment au fost publicate pe o retea de socializare!

Raluca Pastramă a publicat în acest weekend mai multe imagini din timpul unui eveniment, însă nimeni nu a bănuit că a fost vorba chiar de propria nuntă, scrie click.ro. Fosta soție a lui Pepe nu a oferit niciun detaliu pe rețelele de socializare, publicând doar mai multe fotografii în care apare într-o rochie lejeră, albă ce-i drept, care îi contura frumos burtica de gravidă.

Imaginile în care Raluca apare alături de partenerul ei, Ibrahim, dar și de cele două fetițe din mariajul cu Pepe, au fost apreciate de urmăritorii săi, însă toți au crezut că familia a participat la un eveniment, nicidecum că ceremonia a fost chiar una de nuntă.

Se pare că cei doi logodnici au profitat de momentele pe care le mai au în prezent, până să vină fetița lor pe lume, astfel că au decis să se cunune cât mai repede. Raluca Pastramă nu mai are mult până când va naște, sarcina ei fiind deja una avansată. Raluca și Ibrahim au decis astfel că este momentul să oficializeze relația și prin căsătorie, pășind în fața ofițerului Stării Civile, sâmbătă, 11 iunie.