Raluca Pascu, prima reacție după ce Pepe s-a afișat cu noua iubită: „Are nevoie de atenție”

Raluca Pascu face primele declarații după imaginile apărute cu Pepe în compania lui Yasmine.

Fosta soție a artistului a vorbit deschis despre despărțirea de soțul ei și despre noua relație a celui care i-a fost soț timp de 8 ani de zile.

Inițial, Pepe nu a dorit să ofere informații despre relația în care ar fi implicat, însă s-a răzgândit și a confirmat relația cu Yasmine, fără a o feri însă prea multe detalii. „Am recunoscut că suntem împreună și am postat pe Instastory. Noi ne întâlnim, discret, de ceva vreme, dar acum am fost văzuți public împreună pentru că am decis să ne afișăm și public’, a spus Pepe.

După apariția ultimelor informații privind viața amoroasă a fostului ei soț, Raluca Pascu a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect.

Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles!’, a spus Raluca pentru playtech.ro.

Eu am pus punct. Lucrurile nu mai funcţionau de foarte mult timp în căsnicia noastră şi m-am gândit foarte bine la ce e de făcut. Am luat greu acea decizie, dar, odată luată, nu a mai fost cale de întoarcere. Fiecare dintre noi avem acum viaţa noastră dar, aşa cum am mai spus-o, noi avem împreună doi copii minunaţi, care se vor bucura mereu de toată căldura şi de toată atenţia noastră!’, a transmis Raluca Pascu.

Acum nu mă interesează anumite lucruri, am alte priorităţi. Nu simt nevoia unei aproprieri fizice sau psihice. M-am gândit mereu că voi fi soţia unui singur bărbat. Nu m-am imaginat vreodată că voi îmbrăca rochia de mireasă mai mult decât o dată în viaţă. Iar la capitolul acesta am eşuat. Trebuie să învăţ din greşeli, fiindcă am înţeles că poţi face greşeli şi la 40, şi la 50 de ani, şi mai târziu. Şi apoi trebuie să înveţi să le accepţi!’, a subliniat fosta soție a lui Pepe.