Raluca Olaru, medic la CFR Bucureşti, a fost răpusă de coronavirus

Medicul Raluca Olaru, şef al laboratorului de analize medicale la Spitalul CFR Bucureşti, a murit în urma unei infectări cu coronavirus.

Aceasta a contactat infecția, iar starea ei de sănătate s-a degradat destul de repede. Organismul medicului nu a făcut față în lupta cu boala și a cedat.

Anunţul cu privire la decesul medicului Raluca Olaru a fost făcut de reprezentanții Federaţiei sindicale Sanitas. Aceștia au transmis condoleanțe familiei greu încercate de această pierdere.

„Cu profund regret şi durere în suflet anunţăm trecerea în nefiinţă a colegei noastre, dr. Raluca Olaru, şef laborator analize medicale la Spitalul CFR, vicepreşedinte la Uniunea Sindicală Saitas CFR şi membru în Comisia de Medici a Federaţiei SANITAS, care a pierdut lupta cu virusul ucigaş”, a transmis, vineri, Federaţia Santas.

Sindicaliştii au transmis condoleanţe familiei şi celor care au cunoscut-o pe Raluca Olaru. Ei și-au manifestat regretul față de această pierdere deosebit de grea.

„Suntem alături cu gândul şi sufletul de toţi cei care au avut prilejul să o cunoască şi să o aprecieze ca pe un medic şi un om cu suflet mare. Îi vom purta recunoştinţă veşnică pentru devotamentul profesional şi activitatea din cadrul Federaţiei SANITAS”, au mai transmis sindicaliştii.