Raluca Dumitru l-a atacat dur pe Culiță, după Survivor: „Tu suferi că îți naște iubita, dar te iei de o femeie”

Raluca Dumitru de la Survivor 2021 a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu faimosul Culiță Sterp.

Fosta concurentă a dezvăluit că până și Zanni și Sebastian Chitoșcă erau șocați de atitudinea lui Culiță, care îi lua mereu apărarea Elenei Marin.

Fosta concurentă a vorbit despre conflictul cu faimosul Culiță Sterp, dar și despre confesiunile pe care le avea cu Zanni, despre care a spus că îl va susține întotdeauna. Ba chiar l-a atacat dur pe Culiță.

Raluca Dumitru a povestit cum Zanni și Sebastian Chitoșcă erau șocați de atitudinea pe care o avea Culiță Sterp, care se lua mereu de ei în momentul în care Elena Marin era jignită.

Fosta concurentă a spus că își dorea să fie și ea respectată așa cum și ea respecta la rândul ei. Raluca s-a simțit afectată de toată situația de la Survivor și le-a cerut colegilor ei de echipă să o propună spre eliminare. Singurii care au susținut-o au fost Zanni, Sebastian și Cosmin.

„Ei (n.r- Zanni și Sebastian) erau șocați de atitudinea lui Culiță. Culiță s-a luat mereu de Zanni când o jignea pe Elena, iar ei erau șocați. Nu am vrut să îi dau prea multe replici, am vrut să se vadă de acasă cine a început totul’.

„Tu te-ai luat de băieți pozând în ceea ce nu ești, iar tu faci același lucruri. Tu suferi că vrei acasă, că mai e puțin și naște iubita ta, dar tu te iei de o femeie. Eu am aflat după de la el că i-a spus cineva că am vorbit de el’.

„M-a afectat foarte rău, voiam să fiu respectată, așa cum și eu am respectat la rândul meu. În momentul ăla le-am cerut să mă voteze. Au venit Zanni, Sebi și Cosmin și mi-au spus să fiu puternică. Nu mai știam cum să gestionez situația’, a mărturisit Raluca Dumitru.