Raluca Bădulescu nu se mai oprește din slăbit. Prietenii îi spun că a ajuns să arate ca Celine Dion

Raluca Bădulescu (47 de ani) nu se mai oprește din slăbit.

Au trecut 11 ani de când și-a făcut operația de micșorare a stomacului, în urma căreia a reușit să scape de 70 de kilograme.

Vedeta de la Kanal D spunea într-un interviu mai vechi că operația respectivă a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat vreodată.

După intervenția chirurgicală, care mi-a schimbat viața efectiv, am mai făcut intervenții estetice minore ca să mă mai aranjez.

Prima lună după intervenție înseamnă regim alimentar bazat pe lichid. Practic ai stomacul unui bebeluș.

Nu simți nimic în timpul operației, dar o lună de zile doar lichide consumi.

Ușor, ușor se transformă în piureuri, însă mănânci exact ca un bebeluș.

Poți mânca piure de broccoli, piure de cartofi, foarte, foarte pasat. Poți consuma budinici din acelea, shake-uri, vitamine, pentru ca organismul să se simtă în forță – a spus Raluca, în urmă cu câțiva ani, potrivit redacția.ro.

Ce au consumat la negocierea de pace de la Kiev Din fericire, Raluca Bădulescu nu s-a mai îngrășat, ba chiar a mai dat jos câteva kilograme, iar acum a mărturisit că a ajuns la 47 de kg.

Am 47 de kilograme. M-am cântărit ieri și am trimis poza unor prieteni și să vezi ce mi-a zis Pungă (n.r. Vali Pungă, tatăl fiului ei), dacă vreau să ajung ca Celine Dion.

I-am zis că da, cu vocea ei și cu averea ei.

Problema este că la vârsta ei, Celine Dion este un băbău nasol. Eu nu am zis că sunt Miss Universe la față, dar mai degrabă o prefer pe Donatella Versace.

Averea nu mă deranjează nici a uneia, nici a celeilalte, dar între Celine Dion și Donatella Versace, vreau Donatella. Dacă am de ales – a povestit Raluca Bădulescu pentru ego.ro.

Procesul de menținere a greutății nu este unul dificil pentru jurata de la “Bravo, ai stil!”, deoarece având stomacul micșorat nu exagerează în niciun fel cu porțiile.

Dar acest lucru nu înseamnă că nu-și poate face orice poftă dorește.