Raluca Bădulescu: „Încă depind de banii părinților” Citeşte întreaga ştire: Raluca Bădulescu: „Încă depind de banii părinților”

Invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Raluca Bădulescu (46 de ani) a dezvăluit cu ce se ocupa înainte de a deveni jurat în cadrul show-ului Bravo, ai stil!, dar și că „încă depinde de banii părinților” ei.

Raluca Bădulescu: „Încă depind de banii părinților” Raluca Bădulescu a fost profesoară de limba română și engleză, a fost trader de produse petroliere, dar dintotdeauna a iubit moda și muzica.

„Faptul că sunt fiica lui Doru Bădulescu și a Nicoletei Bădulescu pentru mine este o mândrie. Când am intrat la facultate, mi-am dorit mult de tot o mașină, am primit o mașină de la părinții mei, dar nu pe aceea pe care mi-o doream eu. Ne-au învățat și ne-au educat să muncim”, a povestit Raluca Bădulescu.

„Încă depind de banii părinților. Să nu vă imaginați că la vârsta asta nu mai pun mâna pe telefon: «Alo, am văzut o jachetă și mă tăvălesc». Pentru diferența de bani pe care nu o am, îi sun pe ai mei. Vreau să fiu pe picioarele mele, mă bucur că aici la Kanal D mi-am îndeplinit visul. Consider că mi-a dat Dumnezeu norocul să mă nasc într-o familie și să am tot. Fără sprijinul părinților mei nu știu dacă aș fi reușit să ajung unde sunt astăzi. Sprijinul părinților a contat, contează și va conta enorm”, a mai spus Raluca Bădulescu.
Citeşte întreaga ştire: Raluca Bădulescu: „Încă depind de banii părinților”

„Tatăl meu este și a fost un exemplu pentru noi, restul familiei, cât și pentru toți cei care au avut privilegiul să lucreze cu el. Niciunul nu am avut funcții [politice], nu s-a pus problema de astfel de favoritisme.
Citeşte întreaga ştire: Raluca Bădulescu: „Încă depind de banii părinților”