Raed Arafat a fost spionat.

Este scandal la Ministerul de Interne. Un microfon a fost descoperit în biroul lui Raed Arafat. Conform unor surse, era poziționat acolo de mai bine de o lună.

Raed Arafat a fost spionat timp de patru săptămâni.

Secretarul de stat Raed Arafat ar fi fost interceptat chiar în biroul de la Ministerul Afacerilor de Interne.

De curând, a fost descoperit un microfon asamblat în încăperea în care demnitarul român își desfășura activitatea.

Dispozitivul ar fi fost plasat în cadrul unei anchete penale derulate de procurorii DNA care viza activitatea șefului DSU.

Dispozitivul a fost poziționat sub un scaun în biroul pe care îl ocupă șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, la Ministerul Afacerilor Interne.

Informația a fost făcută publică în cadrul unei emisiuni televizate, seara trecută. Dispozitivul de interceptare

descoperit ar fi fost amplasat în cadrul unei anchete penale care îl viza pe șeful DSU. Episodul s-a întâmplat la jumătatea lunii martie.
Un apropiat al demnitarului ar fi descoperit microfonul, inițial crezând că este vorba despre o gumă de mestecat. După o cercetare amănunțită a găsit dispozitivul.

Cine îl spionează pe Raed Arafat
Jurnaliștii de la Realitatea Plus au explicat că microfonul găsit are legătură cu ancheta coordonată de Direcția Națională Anticorupție (DNA).

Procurorul general al României ar fi inițiat o investigație pentru a stabili cu exactitate în ce context a ajuns
microfonul acolo, după cum a relatat Realitatea Plus.

Mai mult, procurorul care a coordonat ancheta penală din partea DNA și-ar fi înaintat deja demisia din cadrul instituției.

Până în acest moment, Raed Arafat nu a comentat această situație. De asemenea, nici procurorul general Gabriela Scutea nu a oferit explicații.

Dezvăluirile despre microfonul descoperit în biroul lui Raed Arafat de la Ministerul Afacerilor Interne au fost făcute chiar în ziua în care instanța a respins cererea procurorilor de redeschidere a unui dosar penal care îl viza pe șeful DSU.