Puțini știau că actrița Maia Morgenstern are o fiică atât de frumoasă. Cum arată Cabiria

Maia Morgenstern este cum nu se poate mai mândră de fiica ei care îi moștenește talentul. Tânăra a pășit pe scena Teatrului Evreiesc de Stat de când era copil, iar acum este actriță cu diplomă.

Regizoarea Chris Simion a avut numai cuvinte de laudă pentru actrița care a luat licența cu media 10:

„Cabiria Morgenstern a luat licența (facultatea de actorie) cu 10. 10 pe linie. Da! 10 curat. Nu mi-am pus niciodată problema notei pentru că în ea am văzut ceva ce vezi rar la un copil. Harul. Dincolo de muncă, talent, exigență, căutări, revelații….HARUL. Avea 7-8 ani, venea cu mama ei (Maia Morgenstern) la repetiții la

“Și caii se împușcă, nu-i așa?”, în Laptaria Enache și stătea cu noi ore întregi fără să se plictisească, fără să ne deranjeze. Ne urmarea. Ore întregi. Saotamani.

M-am legat de ea de-atunci într-un fel unic, special și am avut mereu sentimentul că e sora mea mai mică, sora pe care nu am avut/o și care mi-a fost dăruită. Apoi am lucrat spectacole împreună (Dybuk, Maitreyi, Cu ce va servesc?).

„E unul dintre actorii tineri care mă bucură și în care văd un sens, în care am încredere și cu care am poftă să lucrez. Și încă ceva…poate esențial…o admir că om! Bravo, fetiță! Mă bucur că mi-ai dat ocazia să spun și în public ce cred despre tine”.

Maia Morgenstern a transmis un mesaj emoționant după aflarea veștii că fiica ei în vârstă de 22 de ani este licențiată în teatru, iar la examen a obținut nota 10.

„Mulțumesc, fetița mea. Mulțumesc, copilul meu.

Cabiria Morgenstern mi-a făcut de mâncare. O strachină. Un blid. Un bol. O caserolă cu mâncare. O gură. E bun? Nu știu, mi-e foame. Mi-e foame de dragostea ei, a copilului meu. Mi-e sete de grijă. Grija ei pentru mine. De grija mea pentru ea, mi-e sete, mi-e dor. ( oare aici nu trebuia să pun virgula?!)

Acum a terminat și studiile. O parte, o etapă. Mi-a trimis și nota, s-o vad cu ochii mei. 10. Și să mă liniștesc. Și să mă bucur. Daaa, știam, știam, știam. Da, cred că meriți, da’ tot eram îngrijorată: cum e?ce e? Ei? Hai, potolește-te, îmi zic. Nu pot: mi-e foame, mi-e sete. Vreau sa știu. Vreau să te țin în brațe. Ore întregi să mă plimb cu tine în brațe, să umblu cu tine atârnată de mine, peste tot pe unde merg. Să-ți cânt cântece, să-ți inventez povești. Mi-e dor să nu-mi fie greu pentru nimic. În lume”, a scris marea actriță pe rețelele sociale.