ProTV şi-a făcut praf concurenţa! Ce s-a întâmplat la Finala Românii au talent

ProTV a făcut spectacol vineri seara. Toată România s-a uitat la finala de la Românii au talent, iar audienţele au fost pe măsură. Concurenţa nu a avut absolut nicio şansă.

ProTV şi-a distrus pur şi simplu concurenţa vineri seara. Finala show-ului Românii au talent au ţinut conectată toată România pe postul din Pache Protopopescu. Nivelul audienţelor a fost unul uriaş.

Toată România s-a uitat la Românii au talent. Audienţa finalei a fost de aproape patru ori mai mare decât a Antenei 1, principalul concurent. ProTV a făcut ravagii la nivel naţional, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro.

La ora 20.30 când a început finala ProTV avea deja peste 10 rating, în comparaţie cu filmul care a început la Antena 1 şi care avea un pic peste 4. De aici încolo, ProTV a continuat să crească progresiv. Pe următorul segment a avut deja o audienţă de peste 11.

Audiențe Românii au Talent – finala
Audienţele finalei de la Românii au talent au urcat şi mai mult după ora 21.00. În această oră, ProTV şi-a pulverizat pur şi simplu concurenţa. Cifrele pe sloturi nu au scăzut niciodată sub 12, iar vârful de audienţă a fost pe segmentul 21.30-21.45 când ProTV a urcat 14,7.

Nici continuarea, după ora 22.00, nu a înregistrat vreo scădere semnificativă pentru ProTV. În intervalul 22.00-23.00, finala de la Românii au talent a continuat să aibă cifre de rating fabuloase. Acestea s-au învârtit în jurul cifrelor 12 sau 13, dar au şi urcat.

Nici după ora 23.00 ProTV nu a avut un rating cu mult mai mic. Până la miezul nopţii, ProTV a avut în continuare cifre de peste 11 pe toate sloturile de 15 minute. Finalul a fost însă de-a dreptul fabulos. După miezul nopţii, ceea ce a însemnat şi finalul Românii au talent cifrele celor de la ProTV au continuat să fie de peste 10 rating. După 00.30, ratingul ProTV a scăzut la jumătate, odată cu terminarea finalei de la Românii au talent.