Protest in Timisoara fata de carantinarea orasului. Oamenii au dat foc mastilor!

Zeci de persoane sau adunat la Timisoara si protesteaza fata de masurile de carantinare a orasului. Un protest are loc si in Bucuresti in Parcul Izvor, unde oamenii manifesta impotriva vaccinarii.

Oamenii adunati in Piata Victoriei din Timisoara s-au strans pentru a protesta fata de carantina si scandeaza „Azi in Timisoara, maine-n toata tara”, „Libertate” si „Fara carantina”.

Mai multi protestatri au inconjurat de cateva ori Parcul Operei, apoi au pornit catre Primarie, declarand ca merg „dupa Fritz”. Protestatarii au dat foc mastilor de protectie, in Piata Victoriei, potrivit presei locale

Potrivit autoritatilor, Timisoara, dar si Mosnita Noua, Ghiroda, Giroc si Dumbravita intra in carantina incepand de luni, din cauza numarului mare de cazuri COVID-19. Conform deciziei luate in CJSUT, incepand cu data de 8 martie 2021 ora 00:00, in perimetrul vizat, este strict interzisa intrarea/iesirea in/din zona carantinata prin alte zone si cai de acces decat cele deschise circulatiei publice de pe drumurile nationale, judetene, comunale si forestiere.