Primele imagini de la botezul fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol.

Primele imagini de la botezul fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol.

Celebrul cupl și-a botezat fetița în acest weekend, iar în urmă cu câteva minute, Gina Pistol a încărcat câteva imagini de la eveniment pe rețelele de socializare. De asemenea, blondina a postat și un mesaj emoționant, în care le mulțumețea tuturor pentru urările făcute.

Primele imagini de la botezul fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol. Mesajul emoționant postat de prezentatoare tv
Primele imagini de la botezul fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol. Cei doi sunt în culmea fericirii. În acest weekend au creștinat-o pe micuța Josephine. Gina și Smiley au așteptat cu sufletul la gură acest eveniment special. Alături de ei au fost oameni dragi lor, fiind un eveniment discret. Deși aceștia nu au oferit prea multe detalii despre acest moment, Andreea Bănică a fost cea care i-a dat de gol, după ce a postat mai multe imagini pe Instagram.

Gina și Smiley i-au rugat pe invitați să nu facă poze. Evident, aceștia lucru nu a fost respectat, iar invitații au postat mai multe imagini de la celebrul eveniment. Recent, Gina a postat în mediul online o fotografie de la botezul micuței sale, în care apare alături de iubitul ei. Alături de poză, vedeta a scris și un mesaj emoționant. „Duminica a fost o zi speciala pentru noi.Am avut alaturi familia si persoanele dragi.Am avut si vreme buna 😁 Va multumim pentru gandurile bune”, a fost mesajul vedetei de la Antena 1. Totodată, Smiley a postat și el câteva imagini de la celebrul eveniment, alături de un mesaj frumos. „Duminica aceasta pentru noi a fost cod rosu de iubire. ❤️ Am avut familia alaturi, prietenii si persoanele dragi pentru a o sarbatori cu totii pe cea mai iubita fiinta din viata nostra. Josephine, esti TOT!”, au fost cuvintele artistului.