Primele imagini de la botezul fetiței lui Smiley și Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley au botezat-o pe fețita lor, Josephine, în acest weekend. Una din cele mai mari rugăminți adresate celor învitați au fost să păstreze discreția, nedorindu-și ca evenimentul să devină public și paparazzi să fie ținuți departe. Galerie foto, la final.

Gina și Smiley au postat câteva fotografii de la botez

Dați de gol de Andreea Bănică, într-o postare pe Instagram, vestea botezului a ajuns și în presă. La două zile după botez Gina și Smiley au postat câteva fotografii de la emoționantul eveniment.

Gina Pistol mărturisește că a fost foarte emoționată atunci când au ajuns cu cea mică la biserică, iar emoțiile au continuat și la petrecerea organizată în cinstea botezului micuței Josephine.

Citește și: Gina Pistol, primele declarații despre botezul-secret al lui Josephine. De ce a plâns prezentatoarea în această zi specială

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant.

Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte.

La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă.

A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a declarat Gina Pistol pentru Antena1.ro.

Gina Pistol a strălucit la petrecerea de botez a micuței sale. Prezentatoarea TV a impresionat cu o apariție extrem de delicată.

Ea a îmbrăcat o rochie cu motive tradiționale românești, într-o combinație de culori crem, roșu și alb, iar la gât și-a pus un colier care strălucește în bătaia soarelui.

Look-ul impecabil a fost completat de o coafură lejeră cu bucle și un machiaj natural, care i-a evidențiat trăsăturile naturale.

Într-un decor de poveste, Gina Pistol și Smiley s-au pozat alături de Andreea Bănică și soțul său. Din imagine se poate observa că cei doi părinți au ales să se îmbrace extrem de lejer.

Smiley a îmbrăcat o cămașă albă vaporoasă și o pereche de pantaloni din in, asortându-și culorile ținutei cu rochia Ginei.

Fotografii de la botez